Îndemânarea, El Car, Sigmireana și Hotel Metropolis fac angajări

Îndemânarea, El Car, Sigmireana și Hotel Metropolis fac angajări

Angajatorii bistrițeni au o ofertă destul de variată și caută oameni dornici de muncă, cu experiență în domeniu, studii superioare și/sau medii și promit salarii atractive, bonusuri și unii chiar asigură transportul până la locul de muncă. 

Compania Îndemânarea Prodcom caută instalatori apă-canal, mecanici pentru utilaje, zidari, dulgheri, fierar betoniști și muncitori necalificați. Firma oferă pachet salarial atractiv, tichete de masă, transport gratuit și specializare la locul de muncă. Mai multe detalii despre posturile disponibile în cadrul companiei puteți afla la numărul de telefon 0728 -080.966 sau la adresa de e-mail contact@indemanarea.ro.

Cei de la El Car au nevoie de reprezentant vânzări. Candidatul ideal trebuie să aibă studii medii sau superioare, cunoștințe de operare PC, experieță în vânzări de minim 2 ani, permis de conducere cat. B și să fie disponibil pentru deplasări în teren. Compania oferă salariu motivant, tichete de masă, bonusuri din vânzări, laptop, telefon și mașină de serviciu pentru deplasări.

Sigmireana caută șofer autocamion cu permis de conducere C+E, atestat valabil pentru șofer profesionist transport marfă, card digital pentru tahograf, avize medicale și psihologice valabile și experiență în conducerea camioanelor de mare tonaj. Tot în cadrul companiei Sigmireana este disponibil un loc de muncă pentru un mecanic auto sau electromecanic cu experiență în domeniul întreținerii și reparării autocamioanelor. Sigmireana angajează și un inspector ITP.

Hotel Metropolis angajeză ospătar și barman. Experiența, atenția la detalii și spiritul ospitalier sunt avantaje pentru cei care vor să lucreze în echipa Hotel Metropolis. CV-urile se pot depune la adresa de e-mail receptie@hotelmetropolis.ro.

 

Categories: Local

About Author