Baza Sportivă TIP1 merge înainte în Wonderland. CNI evaluează ofertele pentru execuție

Baza Sportivă TIP1 merge înainte în Wonderland. CNI evaluează ofertele pentru execuție

Consiliul Județean va avea pe masă, spre aprobare, în ședința de miercuri, Studiul de Fezabilitate aferent proiectului de investiții „Amenajare teren pentru obiectivul de investiții Construire bază sportivă TIP 1- localitatea Unirea, strada Aerodromului. Documentația a fost întocmită de clujenii de la SOMEȘ-TOP-GRUP S.R.L. și a fost finalizată în octombrie.

Baza sportivă TIP 1 este propusă a fi construită lângă viitoare Sală Polivalentă din Wonderland. În această perioadă, Compania Națională de Investiții (CNI) – finanțatorul – evaluează ofertele pentru execuția lucrărilor de la Bistrița, depuse la licitația din 16 iunie a.c. Pe portalul CNI, în dreptul acestui obiectiv este menționat “în achiziție”, iar valoarea estimată a lucrărilor este de 5,61 mil. lei.

Ce presupune o Bază Sportivă de TIP 1?

Este vorba de o suprafața minimă de teren necesară construirii bazei sportive, de aproximativ 13.202 mp (dimensiuni minime lungime 164m, lățime 80,5m). Pe acest teren vor fi construite un teren de fotbal mare, cu dimensiuni omologate UEFA și FRF (adică 105m x 68m), care va avea nocturnă și tribune pentru 500 de spectatori. Vor mai fi construite un teren mic (20m x 40m) care va fi tușat pentru minifotbal, handbal, baschet, tenis; o clădire vestiare și administrativă; o parcare autovehicule și autocar.

Categories: Local

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*