Turc: Am discutat cu premierul Orban despre modernizarea și dezvoltarea Bistriței

Turc: Am discutat cu premierul Orban despre modernizarea și dezvoltarea Bistriței

Președintele PNL BN, Ioan Turc, candidat al liberalilor pentru funcția de primar al municipiului Bistrița, spune că a discutat zilele trecute cu premierul Ludovic Orban despre întreg procesul de modernizare și dezvoltare al Bistriței.

Am discutat cu premierul Ludovic Orban, liderul Partidului Național Liberal, despre întregul proces de dezvoltare și modernizare a Bistriței. În anul 2007, când Ludovic Orban era ministru al Transporturilor și eu viceprimar al Bistriței, am insistat și am găsit înțelegere pentru realizarea celei mai mari investiții din 1990 până în prezent, anume reabilitarea Drumului Național 17 și prin intravilanul municipiului nostru. Acum, centura Bistriței, amânată atâția ani, va fi tratată cu prioritate, în cadrul proiectului de drum expres Baia Mare – Bistrița – Vatra Dornei – Suceava.

Dintre proiectele discutate cu primul ministru mai pot enumera:

– Construirea de parcări rezidențiale și nerezidențiale;

– Realizarea unui complex modern cu creșă și grădiniță, prin Compania Națională de Investiții. La deplasarea prin Parcul Municipal, i-am arătat premierului locul unde consider că este oportună această investiție (actuala grădiniță “Dumbrava Minunată”);

– Reabilitarea stadionului municipal, tot prin Compania Națională de Investiții, după clarificarea situației juridice a acestuia.

Bistrițenii merită un standard de viață similar cu cel oferit de orașele moderne din Ardeal”, explică liberalul Ioan Turc.

Premierul Ludovic Orban a fost la finalul săptămânii trecute într-o vizită de lucru în județul Bistrița-Năsăud unde a avut mai multe întruniri cu câțiva lideri și membri ai PNL dar și cu susținători ai Partidului Național Liberal.

Categories: Local

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*