BELCO AVIA construiește la Livezile o nouă hală pentru a-și mări capacitatea de producție

BELCO AVIA construiește la Livezile o nouă hală pentru a-și mări capacitatea de producție

Producătorul de piese din materiale compozite pentru industria automotive BELCO AVIA, cu sediul în Livezile, vrea să își extindă capacitatea de producție și investește într-o nouă hală, de 300 mp, unde vor fi prelucrate și turnate matrițele.

Această hală va fi amplasată pe un teren de 2430 mp, în preajma fabricii deja existente, construcția ei urmând să înceapă la data de 1 august 2023. Noua facilitate de producție va avea o capacitate de cca. 2t/lună.

Belco Avia SRL, deținută de antreprenorul Vicențiu Blănaru, este cunoscută în industrie drept un furnizor major și inovator de piese compozite avansate pentru o mare varietate de sectoare, precum automotive (elementele caroseriei, scaunele, caroserii complete), industria feroviară (carcasa sistemului de răcire a motorului locomotivei) sau industria divertismentului (corpuri și panouri pentru mașini de golf, mașini de curse, bărci de pescuit).

Compania bistrițeană, cu 150 de angajați, a avut afaceri de 30,4 mil. lei în 2022, în creștere cu cca. 30% față de anul anterior, obținând un profit net record, de 6,8 mil. lei.

Categories: Brands, Bursa, Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*