Bistri-Vet va participa la cel mai important eveniment agricol din țară – INDAGRA

Bistri-Vet va participa la cel mai important eveniment agricol din țară – INDAGRA

Anual, reprezentanții companiei Bistri-Vet participă cu stand propriu la două dintre cele mai mari evenimente organizate în acest domeniu de activitate: Indagra și AMVAC. Despre Indagra, toată lumea a auzit, este cel important eveniment agricol din România, organizat de către ROMEXPO în parteneriat cu Camerele de Comerț și Industrie din România.

Istoric

Fondată în 2008, Bistri-Vet are ca domeniu de activitate importul și distribuția medicamentelor de uz veterinar, produselor parafarmaceutice, furajelor si aditivilor furajeri, hranei și accesoriilor pentru animale de companie, produselor pentru asigurarea igienei și biosecurității.

Compania distribuie în întreaga țară și este lider pe piețele din Transilvania și Moldova. Afacerea, cu sediul central în Bistrița și un depozit impresionant în localitatea Monariu, este deținută de antreprenorii Szabo Gyula, Szakacs Zoltan și Florin Budnar.

“Avem o gamă foarte largă de produse pentru clienții noștri, care sunt în general medici veterinari și fermieri. În prezent, lucrăm cu un portofoliu de peste 3000 de clienți și ținta noastră este să-i ajutăm să-și desfășoare cât mai eficient activitatea și să stimulăm performanța în practica medicală. Ne dorim nu doar să satisfacem nevoile clienților ci și de a aduce un plus de eficiență și inovație în viața profesională a medicilor veterinari. Vrem să oferim comunității veterinare produse și servicii de calitate şi sprijin profesional. În acest sens am lansat în 2014 și portalul www.bistrivet.eu , care oferă toate informațiile de care are nevoie un medic veterinar: grupe de produse, furnizori / parteneri, produse pentru animale de companie, produse pentru animale mari, fișe tehnice, prețuri, produse pentru sectorul uman. Portalul este nu doar o sursă de informații ci și un magazin online, de unde poți comanda produse, care-ți vor fi livrate oriunde în țară”, explică dr. Florin Budnar, managerul companiei.

Realizări în 2018

În exercițiul financiar de anul trecut, Bistri-Vet s-a apropiat la o palmă de pragul de 30 de mil. lei venituri. Un plus de 8,28 mil. lei față de 2017 nu a fost la îndemâna oricui.

“Pe parcursul celor 11 ani de existență, compania s-a dezvoltat repede. Am ajuns în doar un deceniu să rulăm cifre mari și să creștem de la 2 la 39 de angajați, la nivel de 2018. Prin intermediul echipelor de vânzări, reușim să acoperim întreaga țară, astfel că distribuția produselor se realizează rapid și relația cu clienții este menținută corespunzător. Activăm într-o piață destul de specializată și pentru noi e foarte important că am devenit lideri în două regiuni mari ale țării – Transilvania și Moldova – și că avem o cotă bună și în restul României. Toate realizările companiei le datorăm, precizăm, echipei de profesioniști ai Bistri-Vet și clienților noștri”, spune dr. Florin Budnar.

Compania bistrițeană este unic importator în Romania al peste 30 de producători internaționali din industria medical-veterinară și reprezintă branduri de renume mondial printre care: Kela (Belgia), Livisto (Spania), Bioveta (Cehia), Magapor (Spania), JRS Rettenmaier & Söhne (Austria),Jadis Additiva (Olanda), Diamond V (SUA), Artimon (Franta), Provita Supplements GmbH (Germania), Versele Laga (Belgia), Ceva (Franța) etc.

Prognoză pentru 2019

În ultimii zece ani, Bistri-Vet a crescut constant și anul 2019 nu va fi diferit, după cum arată rezultatele din primul semestru, spune dr. Budnar. De altfel, compania are un target ambițios: dublarea cifrei de afaceri în următorii 3 ani și creșterea echipei, pentru o acoperire mai bună a teritoriului României. Bistri-Vet vrea să aibă mai mulți reprezentanți proprii sau subdistribuitori în toate regiunile țării și să aducă în piață mai multe produse proprii, inovative, în paralel cu creșterea vânzărilor pentru brandurile pe care le reprezintă exclusiv în România.

Anual, reprezentanții companiei participă cu stand propriu la două dintre cele mai mari evenimente organizate în acest domeniu de activitate: Indagra și AMVAC. Despre Indagra, toată lumea a auzit, este cel important eveniment agricol din România, organizat de către ROMEXPO în parteneriat cu Camerele de Comerț și Industrie din România. Aici participă sute de expozanți iar numărul vizitatorilor e de ordinul zecilor de mii. Ediția din acest an va avea loc în perioada 30 octombrie – 3 noiembrie, iar Bistri-Vet va fi acolo.

Congresul AMVAC/RoSAVA este cel mai important eveniment dedicat medicilor veterinari pentru animale de companie din România. A devenit cu timpul locul unde, o dată pe an, se întâlnesc medicii practicieni din întreaga țară, cadrele profesorale și companiile importatoare, producătoare și distribuitoare de produse de uz veterinar. În acest an, congresul va avea loc în perioada 7-9 noiembrie, la Sinaia, iar Bistrița-Vet va fi acolo. În plus, ca să vină în ajutorul clienților și să contribuie la dezvoltarea acestora în domeniul medical veterinar, echipa Bistri-Vet participă la diferite workshop-uri, seminarii și târguri locale dedicate sectorului medical veterinar.

“Suntem tineri, suntem dinamici și vrem să fim prezenți peste tot acolo unde considerăm că putem învăța câte ceva, ca să putem transmite mai departe informațiile, către cei peste 3000 de clienți ai noștri. Pentru noi acest lucru este o obligație, o considerăm parte din business. Suportul tehnic pe care îl oferim clienților e la fel de important ca vânzările către ei” adaugă dr. Budnar.

Categories: Business in top

About Author