TeraPlast i-a încetat mandatul de administrator neexecutiv lui Răzvan Lefter

TeraPlast i-a încetat mandatul de administrator neexecutiv lui Răzvan Lefter

Consiliul de Administraţie al TeraPlast, companie controlată de Dorel Goia, a anunţat încetarea mandatului de administrator neexecutiv al lui Răzvan Ştefan Lefter, din data de 13 ianuarie.

Acesta  a fost membru al CA Teraplast timp de 6 ani și era reprezentantul fondului de investiții finlandez KJK, care deținea cca. 10% din compania bistrițeană. În noiembrie 2020, KJK și-a vândut portofoliul de acțiuni de la TeraPlast.

“Compania îi mulțumește dlui Lefter pentru contribuția avută pe parcursul celor 6 ani în care a făcut parte din Consiliul de Administrație al TeraPlast și îi urează mult succes în proiectele viitoare.
Consiliul de Administrație TeraPlast va efectua toate demersurile necesare, în conformitate cu prevederile legale cărora se supune, pentru numirea unui administrator neexecutiv provizoriu până la întrunirea Adunării Generale Ordinare a Acționarilor și va reveni cu actualizări.”

Răzvan Lefter este managing partner al RSL Capital Advisors şi membru în Consiliul Director al Sphera Franchise Group, care operează brandurile KFC, Pizza Hut, Taco Bell).

Teraplast va numi un administrator neexecutiv provizoriu până la organizarea Adunării Generale a Acţionarilor.

Categories: Brands, Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*