Bistrițenii de la Winter Com, contract surpriză, de peste 100 mil. lei, în Mehedinți!

Bistrițenii de la Winter Com, contract surpriză, de peste 100 mil. lei, în Mehedinți!

Compania bistrițeană Winter Com, producător și distribuitor de fittinguri și alte materiale în domeniul instalațiilor, a câștigat, recent, o licitație pe tărâmul construcțiilor: extinderea și reabilitarea rețelei de apă și canalizare din Drobeta Turnu Severin, jud. Mehedinți.

Potrivit datelor din SEAP, contractul a fost atribuit în urmă cu 3 săptămâni și are o valoare totală de 106 mil lei. El include lucrări de construcție, furnizarea și montarea de utilaje și echipamente tehnologice; testarea și punerea în funcțiune; remedierea eventualelor defecte aparute în perioada de garantie de minim 1095 zile; instruirea personalului Beneficiarului și/sau Operatorului.

Cel mai probabil că Winter Com va realiza lucrările de construcții în subantrepriză cu firme specializate, având în vedere că nu are expertiză și experiență în acest domeniu.

Deținută de antreprenorii Gabriel Județ și Ovidiu Lumperdean, compania Winter Com a avut afaceri de 82,6 mil. lei în 2022, profit net de 5,1 mil. lei, cu 72 de angajați.

Categories: Brands, Bursa, Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*