Bistrițenii pot susține cu votul lor ROSER HOUSE din Colibița, pentru premiile competiției TopHotel Conference 2024

Bistrițenii pot susține cu votul lor ROSER HOUSE din Colibița, pentru premiile competiției TopHotel Conference 2024

Bistrițenii pot vota, până în data de 10 mai 2024, cele mai bune hoteluri din România, în competiția TopHotel Conference 2024, unde ROSER HOUSE din Colibița e nominalizat la două importante categorii!

Hotelul ROSER HOUSE din Colibița, proprietate a familiei Ștefănuțiu-Mureșan, a fost nominalizat la premiile TopHotel Conference 2024, la categoriile Leisure Hotel of the Year (categoria nr. 8) și Best Upgrade for a Hotel (categoria nr. 18).

„Suntem onorați că hotelul nostru a ajuns în finala competiției la două categorii importante, e o recunoaștere că tot ce am făcut la ROSER HOUSE în ultimii ani are valoare! E o șansă mare ca un hotel din Bistrița-Năsăud să fie premiat la nivel național și încurajăm pe toți cei care ne-au trecut pragul și au fost mulțumiți de serviciile noastre să ne susțină cu un vot!” – a spus, Anamaria Ștefănuțiu-Mureșan, co-proprietarul ROSER HOUSE.

TopHotel Conference este unul dintre cele mai importante evenimente din industria HORECA, cu un juriu prestigios, care premiază hotelurile valoroase din România la diverse categorii. Din juriu fac parte 57 de persoane influente, care activează în zona turismului, gastronomiei sau alte zone de business conexe cu acestea, dar voturile acordate de public sunt și ele punctate. Rezultatul final va fi obținut din media voturilor acordate de public și voturile juraților.

Cei care vor să voteze pentru ROSER HOUSE, la cele două categorii, o pot face până în data de 10 mai și trebuie să acceseze linkul: https://www.tophotelawards.ro/categorii/#up

Categories: Brands, Bursa, Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*