Brandul de acumulatori auto CARANDA a descins la Bistrița

Brandul de acumulatori auto CARANDA a descins la Bistrița

NOVA BATERII a devenit de curând dealer CARANDA în județul Bistrița-Năsăud și își propune să se așeze confortabil în piața locală, vânzând acumulatorii produși în fabrica de lângă București.

“Brandul CARANDA mai face un pas spre Transilvania, deschizând această reprezentanță la Bistrița, după cele din Târgu Mureș și Cluj-Napoca. Până acum, compania s-a concentrat pe partea de sud și de vest a țării, dar a sosit momentul să atace și piața din Transilvania. Este important să explicăm că producătorul de acumulatori auto are o istorie de 31 de ani, are capital integral românesc, face produse de foartă bună calitate și a fost fondat de reputatul inginer Aristide Caranda, care a contribuit printre altele și la eficientizarea companiei Rombat, în anii ‘80” – spune Ilie
Ciurcău, reprezentantul Nova Baterii.

Compania are deja un depozit la Bistrița și a început vânzările, concentrându-se în primă fază pe clienți persoane-juridice, care au flote auto mari. Bateriile pentru camioane, utilaje, autobuze etc au deja căutare în piața locală.

“Clienții noștri din sudul și vestul țării spun că avem produse cu un raport calitate-preț peste al concurenței, iar condițiile de garanție și service sunt și ele superioare. Nu ne e teamă de concurență, având aceste argumente, nici nu ne grăbim nicăieri. Deocamdată, vrem să oferim bistrițenilor, dar și celor din județele apropiate, o experiență nouă, cu niște produse și servicii conexe foarte bune.” – a mai spus Ilie Ciurcău.

Compania CARANDA Baterii a fost fondată în 1991, la București, de către inginerul Aristide Caranda. Acesta venea cu 35 de ani de experiență în companii precum Acumulatorul și Rombat.

Astăzi, fabrica are un portofoliu diversificat de produse, inclusiv acumulatori pentru stocarea energiei solare şi eoliene. (P)

Detalii de contact pentru Nova Baterii:
T: 0768.601.527
E: carandabistrita@gmail.com
W: www.caranda.ro

Categories: Brands, Bursa, Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*