Brașovenii de la HIPERDIA prestează Imagistică de 3,6 mil. lei pentru Spitalul Jud. Bistrița

Brașovenii de la HIPERDIA prestează Imagistică de 3,6 mil. lei pentru Spitalul Jud. Bistrița

 Spitalul Județean de Urgență Bistrița a contractat servicii de imagistică medicală investigații CT – de la o firmă din Brașov, pentru o perioadă de 36 luni. Contractul încheiat cu HIPERDIA SA este în valoare de 3,6 milioane lei, plus TVA.

Compania HIPERDIA SA a câștigat licitația organizată de instituția bistrițeană, având cea mai bună ofertă din cele două depuse, criteriul de bază fiind cel mai bun raport calitate-preț. Celălalt ofertant a avansat suma de 4,28 milioane lei plus TVA, în vreme ce valoarea estimată a serviciilor a fost de 4,5 milioane lei, plus TVA. Serviciile pe care le va oferi HIPERDIA sunt: CT abdomen + urografie ; CT abdomen cu contrast ; CT abdomen nativ ; CT angio aortă abdominală + periferica ; CT angio aortă toracică + abdomen cu substanță de contrast ; CT angio carotide + craniu ; CT angio periferică ; CT angio torace ; CT coloană vertebrală segment cu contrast ; CT coloană vertebrală segment nativ ; CT coclonoscopie virtuală nativ ; CT craniu cu contrast ; CT craniu nativ ; CT membru segment nativ ; CT pelvis cu contrast ; CT pelvis nativ ; CT regiune gât cu contrast ; CT regiune gât nativ ; CT torace cu contrast ; CT torace nativ ; CT angino craniu.
HIPERDIA e o firmă cu acționari olandezi, care în 2016 a avut afaceri de 91,6 milioane lei și profit net de 6,8 milioane.

 

Categories: Local

About Author