Brokerul de asigurări DESTINE, cu un bistrițean între acționarii importanți, lansează o propunere pentru cei care își doresc venituri suplimentare! (P)

Brokerul de asigurări DESTINE, cu un bistrițean între acționarii importanți, lansează o propunere pentru cei care își doresc venituri suplimentare! (P)

Destine Holding, cu un bistrițean între acționarii importanți, își extinde și diversifică afacerile în România. Cea mai mare linie de business a grupului este brokerajul în asigurări, unde Destine ocupă locul 2 în topul ASF, după cota de piață. Ce strategie de dezvoltare are Destine Holding ne spune Ciprian Hobincă, antreprenorul bistrițean care coordonează afacerile grupului în Transilvania.

Q: Ce înseamnă astăzi Destine Holding?

A: Vorbim de o afacere cu capital integral românesc, fondată în 2007, care a ajuns un brand național foarte cunoscut. Avem la această oră peste 9.000 de asistenți în brokeraj care funcționează într-un sistem de Network Marketing, practic ei sunt 9.000 de antreprenori care își gestionează singuri veniturile în parteneriat cu Destine. Am fost desemnați brokerul anului în retail și considerați ca având cel mai bun sistem de dezvoltare antreprenorială de către platforma xprimm.ro, care face, printre altele, astfel de evaluări.

Q: Câte companii distincte sunt integrate în holding?

A: Avem 8 companii la nivel de grup, cu afaceri care se completează unele pe altele. Desigur, cea mai mare este Destine Broker de Asigurare / Reasigurare. Avem apoi: Destine Asig – broker de asigurare în Rep Moldova; Destine Leasing (IFN – singurul din piață care oferă leasing imobiliar și lease back); Destine Imobiliare (broker imobiliar); Destine Nova Assistance (prin care susținem soluționarea daunelor la nivel internațional asociate polițelor de asigurare de călătorie); Destine Holidays (agenție de turism).

Q: Care este strategia de dezvoltare a Destine, pe termen scurt și mediu?

A: Avem multe idei, unele inovatoare, pe care vrem să le implementăm. Ca primă linie directoare, vrem să ne dezvoltăm în continuare rețeaua de brokeri și avem o propunere foarte interesantă pentru oamenii din categoria de vârstă 23-50 de ani care vor să realizeze un al doilea venit, sau chiar să vină fulltime, să-și construiască o carieră alături de Destine.

Q: Ce oferiți mai concret?

A: Întâi de toate, un parteneriat flexibil și transparent, o rețetă de succes, testată deja, prin care oamenii au posibilități de câștiguri nelimitate, funcție de implicare. Le oferim acces la toți partenerii din piață (asigurători, bănci, turism etc), le oferim pregătire și cursuri pentru dezvoltare personală, cursuri de formare ca asistenți în brokeraj. Multe dintre acestea se vor desfășura online. E vorba practic de o activitate independentă, fără investiție și fără risc. Avem între cei 9.000 de asistenți actuali oameni care trăiesc foarte bine din această afacere. La un calcul estimativ, fiecare asistent are oportunitatea de a ajunge la un venit mediu lunar net de 3.000 lei după doar 3 luni de stagiatură, la un grad mediu de implicare de 10 ore pe săptămână! Căutăm astfel de oameni, îi invităm să ne contacteze aici: ciprian.hobinca@destine-broker.ro . Primul pas va fi o discuție simplă, de oportunitate, la sediul Destine, în urma căreia se va pune la dispoziție un pachet profesional de start, care include: curs de inițiere online, obținerea autorizării de asistent brokeraj persoană fizică sau juridică – totul se face online – perioadă de stagiatură și îndrumare, suport și promovare profesională. După asta, toată lumea la muncă!

Q: Ce alte direcții de dezvoltare are grupul Destine?

A: Ne propunem să creștem în paralel toate liniile de business menționate. La nivel de brokeraj în asigurări, ne mândrim că am încheiat recent un parteneriat internațional cu Brokerslink, prin care oferim servicii care nu au putut fi acoperite până acum în România, practic scoatem riscul la nivel internațional și găsim acolo soluții pentru el. Brokerslink e o rețea de brokeri întinsă în 132 de țări, care conlucrează în beneficiul clienților și care ne-a ales pe noi să fim partenerul din România si Republica Moldova. Putem astfel oferi asigurări de sănătate cu acces internațional la servicii medicale, pachete de asigurări dedicate sportivilor de performanță, asigurări pentru avioane sau drone, asigurări pentru riscuri speciale (de exemplu, un chirurg renumit își asigură mâinile, un fotbalist faimos își asigură picioarele etc).

Prin acest parteneriat, Destine poate obține pentru clienții săi soluții de asigurare și din afara României, direct pe piața din Londra (LLOYD’S), America, Europa sau orice țară din cele 132 disponibile, unde există parteneri Brokerslink. De asemenea, acum Destine e în măsură să ofere suport clienților care își deschid afaceri sau efectuează lucrări în America, Africa, Asia – Pacific, Europa, Orientul Mijlociu, respectiv în orice zone/țări din rețeaua Brokerslink.

Apoi, am inițiat proiectul Afinity, devenind primul broker cu un produs special pentru domeniul fotovoltaicelor, atât la persoane fizice cât și juridice.

Vrem să creștem foarte tare și în mediul de business, avem oferte imbatabile pentru companii. Mergem spre ele, le facem un calcul și le demonstrăm că un parteneriat cu noi le-ar reduce costurile cu asigurările cu multe, multe procente si le va oferi soluții pentru continuarea afacerii în cazul producerii unor riscuri. Am și lansat un model unic pe piață de analiză expunere la risc și optimizare costuri persoane juridice.

Q: Unde vedeți brandul Destine în 5 ani?

A: Noi suntem o echipă de oameni foarte implicați la Destine și știm exact ce vrem să facem, de aceea o să spun că, în ciuda problemelor actuale din piață, văd viitorul afacerii noastre în culori optimiste. Asigurările – de diverse tipuri – sunt un domeniu încă la început în România; brokerajul financiar sau imobiliar, la fel. Turismul are o șansă imensă, asta o spun statisticile. În concluzie, nișele pe care ne axăm noi au un potențial bun, suntem în locul în care trebuie, cu echipa care trebuie. Nu rămâne decât să adăugăm plus valoare la asta.

Categories: Brands, Bursa, Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*