CAMPEADOR INN, primul hotel digitalizat din România

CAMPEADOR INN, primul hotel digitalizat din România

Compania de construcții Campeador, deținută de familia Larionesi, a transformat un cămin de nefamiliști din Cluj-Napoca într-o superbă unitate de cazare spre care accesul se poate face prin scanarea unui cod QR, fără a interacționa cu recepționerii, o noutate pe piața hotelieră românească.

Daniel și Florin Larionesi, proprietarii Campeador, au realizat această investiție peste drum de centrul expozițional Expo Transilvania din Cluj-Napoca, pe strada Dâmboviței, nr. 77. Campeador Inn a fost lansat în toamna lui 2021. “Campeador Inn a luat viață dintr-o clădire veche, degradată, un fost cămin de nefamiliști. Pentru deschidere am obținut clasificarea de „camere de închiriat 3 stele” și un buffet bar. În acest moment funcționăm cu 44 de camere, 12 birouri și două săli boardroom de conferință. Totalul spațiilor de cazare va fi de 98 la finalul proiectului și plănuim ca în următorul an să clasificăm Campeador Inn la 4 stele.” – spune Florin Larionesi, unul dintre proprietari.

“Povestea noastră începe cu un vis și cu pasiunea de a reabilita clădirile vechi, oferind o experiență unică și plină de satisfacții pentru călătorii care caută unități de cazare moderne. Campeador Inn, oferă un nou scop unei clădiri vechi și abandonate, revitalizand-o într-o clădire modernă, digitalizată, care îmbină armonios utilul cu plăcutul. Pe lângă beneficiile păstrării unei părți din cultura și istoria orașului, revitalizarea clădirilor existente capătă o importanță mai mare pe fondul preocupărilor crescânde cu privire la utilizarea energiei în producerea de noi materiale de construcție și efectele deșeurilor de construcții asupra mediului. Reabilitarea clădirilor vechi, dar încă utile, profită de <energia lor încorporată> și reduce dramatic impactul asupra mediului.

Articolul integral din revista “100 de companii inovatoare din Transilvania” poate fi accesat: AICI

Categories: Brands, Bursa, Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*