LEONI Bistrița își îndeamnă șomerii la lectură, trimițându-le acasă cărți, prin curier, în mod gratuit

LEONI Bistrița își îndeamnă șomerii la lectură, trimițându-le acasă cărți, prin curier, în mod gratuit

Cel mai mare angajator din județ până la izbucnirea pandemiei COVID-19, cu peste 5500 de oameni, LEONI Bistrița, vrea să își culturalizeze angajații trimițindu-le acasă cărți, gratuit, prin intermediul bibliotecii Bookster.

Cu mare parte dintre salariați în șomaj tehnic, LEONI Bistrița a încheiat un abonament la biblioteca Bookster (care s-a specializat pe închirierea de cărți către companii) și trimite oamenilor acasă, prin curier, cărți la alegere.

“Avem vești bune din partea prietenilor de la Bookster – de săptamâna aceasta, angajații Leoni Bistrița și Leoni Luduș vor putea primi și acasă cărțile pe care le împrumutăm de la bibliotecă. Pe durata stării de urgență, serviciul de livrare acasă a cărților este gratuit și este inclus în abonamentul Bookster, oferit de Leoni Bistrita Oficial.

Vă invităm să ne alegem următoarea lectură din biblioteca Bookster.

Ce trebuie să faceți dvs.?

Când vine curierul cu noua livrare, vă rugăm să îi dați cărțile Bookster pe care le-ați citit deja, într-un plic sau o pungă, sigilate.

Totodată, pe www.bookster.ro găsești o gamă variată de lecturi, pe teme actuale, utile atât pentru lucrul de acasă, cât și legate de obiceiuri sănătoase (sport, gătit, meditație) sau resurse utile pentru părinți (lecturi școlare pentru copii, povești de seară pentru copiii mai mici, cum învățăm copiii să învețe singuri) și povești scurte.” se arată într-o comunicare a companiei bistrițene.

Categories: Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*