Dealerul Caranda taie 30% din prețuri la acumulatorii heavy duty, folosiți pe camioane, autobuze, tractoare, utilaje industriale (P)

Dealerul Caranda taie 30% din prețuri la acumulatorii heavy duty, folosiți pe camioane, autobuze, tractoare, utilaje industriale (P)

Nova Baterii, dealerul local al brandului de acumulatori auto Caranda, a lansat o nouă campanie promoțională pentru companiile bistrițene, unde gama heavy duty (baterii pentru autocamioane, autobuze, tractoare și diverse utilaje) are un discount de 30%. Promoția se desfășoară în perioada 20 martie – 20 aprilie a.c.

“Ne adresăm în special firmelor care au flote auto, în industrie sau în domeniul transporturilor și care au nevoie de acumulatori între 110Ah și 240Ah. Acumulatorii Caranda sunt realizați cu o tehnologie hibridă specială pentru solicitări grele, având rezistență sporită la vibrații și șocuri. Acești acumulatori nu necesită întreținere în condiții normale de exploatare, datorită pierderii foarte reduse de apă. Ei pot fi depozitați fără reîncărcare o perioadă de minim 3 luni.” – spune Ilie Ciurcău, reprezentantul firmei bistrițene care a adus brandul Caranda în județ.

“Dăm ca exemplu cea mai uzuală baterie pentru autocamion – de 225Ah – care la Caranda are un curent de pornire de 1400A, cu multe peste alte baterii din piață (care oferă acumulatori cu un curent la pornire variabil între 1000Ah-1200Ah. Curentul la pornire este extrem de important și mulți acumulatori din piață, la o simplă măsurare, nu au ceea ce spun pe etichetă că au”. – mai spune Ilie Ciurcău.

Bateriile CARANDA HEAVY DUTY® prezintă următoarele avantaje:

– Putere de demaraj mai mare cu 50% față de bateriile clasice

– Pierdere redusă de apă (sub 2 g/Ah)

– Autodescărcare mică

– Gabarite reduse și densitate de energie crescută cu până la 30%

– Garanție 2 ani

– Durată de viață 4-5 ani

Caranda este o companie cu capital 100% românesc, fondată în anii ’90, iar platforma de producție e situată lângă București.

Pentru comenzi sau oferte personalizate, clienții sunt rugați să contacteze reprezentanții Caranda la telef. 0768.601.527 

Categories: Brands, Bursa, Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*