Care sunt bonurile câştigătoare la Loteria Bonurilor din luna februarie

Care sunt bonurile câştigătoare la Loteria Bonurilor din luna februarie

Cei care deţin unul sau mai multe bonuri fiscale emise în date de 10 februarie 2020, cu valori cuprinse între 962 lei şi 962,99 lei, sunt câștigătorii din luna februarie de la Loteria Bonurilor Fiscale.

Aceștiase pot prezenta în următoarele 30 de zile la unităţile ANAF, cu bonurile în original şi o copie a actului de identitate.

În total, pentru extragerea lunară, bugetul alocat este de un milion de lei, din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.

În cazul în care sunt mai mult de 100 de bonuri câștigătoare, va fi organizată cea de a doua extragere pentru alegerea a maximum 100 de bonuri câştigătoare.

Depunerea cererilor de revendicare a premiului, de către deţinătorii de bonuri câştigătoare, se realizează începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile, prin depunerea în original a bonului fiscal câştigător, alături de copia actului de identitate şi de o cerere, la orice administraţie fiscală din structura ANAF, acest termen reprezentând termen de decădere din dreptul de revendicare a premiului.

Categories: National

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*