Ce locuri de muncă sunt disponibile în județ săptămâna aceasta

Ce locuri de muncă sunt disponibile în județ săptămâna aceasta

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Bistrița-Năsăud anunță că în această săptămână sunt disponibile 359 de locuri de muncă în județ. Majoritatea sunt pentru absolvenții de studii medii, iar angajatorii cer în mod special experiență.

Compania Eurostil Bis are nevoie de cinci agenți de vânzări. Angajatorul cere minim studii medii din partea celor care doresc să aplice pentru un job în cadrul companiei.

Angajări se fac și la Electroconstrucția Elco, unde este nevoie de cinci electricieni, un lăcătuș mecanic, un sudor și un buldoexcavatorist.

Compania Euro Quio International are disponibile mai multe locuri de muncă. Angajatorul anunță că are nevoie de: șase elecromecanici, trei ingineri electromecanici, trei ingineri electrotehniști, trei ingineri pentru mașini hidraulice și pneumatice, trei ingineri mecanici, trei tehnicieni electromecanici și trei tehnicieni mașini și utilaje/mecanici pentru echipamente industriale.

Locuri de muncă sunt disponibile și în cadrul companiei Betak. Angajatorul anunță că are nevoie de: doi operatori robot sudură, doi șoferi pentru autocamion, doi sudori, un electrician de întreținere și reparații, patru ingineri automatiști, doi lăcătuși mecanici, zece muncitori necalificați, doi operatori debitare CNC și doi operatori robot sudură.

Supermarketul Unicarm angajează zece lucrători comerciali, un șef departament și un agent de vânzări.

Categories: Local

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*