CEC Bank majorează dobânzile pentru depozitele în lei

CEC Bank majorează dobânzile pentru depozitele în lei

Românii care au depozite în lei la termen cu rată fixă vor beneficia de dobânzi mai mari după cum anunță cei de la CEC Bank.

“Prin majorarea dobânzilor, CEC Bank continuă tradiţia şi se reafirmă drept un susţinător activ al unui comportament responsabil de economisire. E doar una din surprizele pe care le pregătim clienţilor noştri în cursul acestui an, pe măsură ce demarăm sărbătorirea a 155 de ani de economisire românească prin intermediul băncii noastre”, anunță Laurenţiu Gabriel Mitrache, director general al CEC Bank.

Astfel, rata de dobândă aferentă depozitelor pentru persoane fizice va ajunge la 4,5 % pe an în cazul depozitelor cu rată fixă a dobânzii constituite pe 36 de luni, iar în cazul persoanelor juridice rata de dobândă va ajunge la 2 % pe an pentru depozitele de 12 luni.

Conducerea băncii anunță că depozitele sunt garantate, conform legii, de Fondul de Garantare a Depozitelor în Sistemul Bancar.

CEC Bank are în România 1.000 de unități teritoriale, iar dintre acestea 500 sunt în mediul rural. Anul trecut compania financiar-bancară a înregistrat un profit de peste 432 milioane de lei, 2018 fiind anul cu cea mai mare perfomanță financiară din ultimii 11 ani.

Categories: National

About Author