Cine dă peste 550.000 euro pentru Pensiunea MYA 1 de pe Drumul Cetății?

Cine dă peste 550.000 euro pentru Pensiunea MYA 1 de pe Drumul Cetății?

Lichidatorii fac o nouă încercare de a vinde Pensiunea MYA 1 de pe Drumul Cetății, vineri, 19 ianuarie, de la ora 15.30. Potrivit portalului licitatiapublica.ro, vânzarea va avea loc la sediul lichidatorilor, pe Str. Alexandru Odobescu nr.7. Prețul de pornire: 550.019,25 euro + TVA, reprezentând 85% din prețul de evaluare.

Imobilul, cu regim de înălțime D+P+E, are următoarea componență:

La demisol: spălătorie, CT, atelier întreținere, vestiare, beci, depozit băuturi, cameră frigorifică, cămară prelucrare zarzavat, 2 bucătării, spălator, garaj, 2 dormitoare, baie, wc, hol, cămară, cameră prelucrare carne;
La parter: restaurant, oficiu, hol, wc barbati, wc femei, fast food, casa scării;
La etaj: 13 băi, 15 camere, hol, casa scării;
Extinderi neînscrise în cartea funciară: locuință la mansardă și extindere spațiu restaurant.

Persoanele care doresc să se înscrie la licitație au posibilitatea de a studia documentația privind componența și descrierea imobilului la sediul secundar al lichidatorului judiciar situat în Bistrița, Str. Alexandru Odobescu nr. 7 și să depună ofertele de cumpărare cu cel târziu 24 de ore înainte de data stabilită pentru licitație.

Firma Text Agro SRL, controlată de Maria (Mia) Moraru, proprietara pensiunii și restaurantului, se află în insolvență din 2011, acumulând datorii serioase către stat și alți creditori.

 

Categories: Business in top

About Author