Cine face angajări săptămâna aceasta și ce oferte au angajatorii bistrițeni

Cine face angajări săptămâna aceasta și ce oferte au angajatorii bistrițeni

Oferă condiții de muncă bune, alături de profesioniști, salarii atractive și bonusuri și cer seriozitate și puțină experiență. Angajatorii bistrițeni scot la bătaie noi locuri de muncă în această săptămână, iar oferta este destul de variată.

Compania Inst-Nistor are nevoie de instalatorii pentru instalații termice, sanitare și gaz. Angajatorul cereexperiență în domeniul instalațiilor, cunoștințe tehnice și permis de categoria B. Cei interesați de un astfel de job trebuie să știe că vor avea angajare cu normă întreagă, salariu motivant plătit la timp, concediu de odihnă plătit și alte bonusuri și beneficii, în funcție de implicare și performanță.

Angajări face și Banca Transilvania care are nevoie de manager relații cu clienții. Candidații pentru acest pot trebuie obligatoriu să aibă studii superioare, abilități de comunicare excelente, cunoștințe de operare PC, capacitate de bună organizare și spirit de lucru în echipă.

Filadelfia Grup caută un dispecer pentru transport marfă. Candidatul ideal trebuie să aibă cunoștine de limba engleză la nivel avansat, să fie o persoană dinamică și organizată, să aibă experiență de minim 1 an într-o poziție asemănătoare și să aibă bune abilități de negociere. Angajatorul oferă salariu motivant, un mediu de lucru plăcut și posibilitate de dezvoltare profesională.

Pentru cei care doresc să lucreze ca tehnicieni în telecomunicații, NextGen are o ofertă. E nevoie de studii medii, permis de conducere de cat. B, disponibilitate de lucru în ture, inclusiv în zilele nelucrătoare și spirit de lucru în echipă. Angajatorul oferă salariu+bonuri de masă și pachet medical în parteneriat cu MedLife sau Regina Maria.

Categories: Local

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*