La Bistrița Bârgăului continuă investițiile în drumuri forestiere

La Bistrița Bârgăului continuă investițiile în drumuri forestiere

Alți 6,5 mil.lei vor fi investiți în drumurile forestiere din comuna Bistrița Bârgăului. De această dată este vorba despre extinderea și modernizarea infrastructurii rutiere forestiere din extravilanul localității.

Lucrările au fost deja scoase la licitație și constructorii pot depune oferte până la finalul acestei luni. Bugetul de 6,5 mil.lei (1,4 mil.euro) este asigurat prin Programul Național de Dezvoltare Rurală și odată implementarea acestui proiect reprezentanții Primăriei Bistrița Bârgăului speră că se va contribui la dezvoltarea economică și socială a comunei. Un alt obiectiv urmărit prin extinderea drumurilor forestiere este îmbunătățirea situației actuale a infrastructurii din cadrul spațiului rural și a condițiilor de muncă.

La Bistrița Bârgăului s-a scos la licitație de curând un alt proiect legat de drumurile forestiere. Tot prin fonduri venite în cadrul Programului Național de Dezvoltare Rurală se vor moderniza 12,1 km de drum forestier. Mai exact, cu 6,4 mil.lei vor fi reabilitate și modernizate 5 drumuri forestiere din Bistrița Bârgăului și Colibița.

Categories: Local

About Author