CJ cere părerea cetățenilor cu privire la Planul de evoluție a tarifelor la apă și canalizare

CJ cere părerea cetățenilor cu privire la Planul de evoluție a tarifelor la apă și canalizare

Consiliul Județean Bistrița-Năsăud supune la transparență decizională Proiectul de hotărâre cu privire la aprobarea Planului anual de evoluție a tarifelor la apă și canalizare în perioada 2022-2025. Bistrițenii sunt invitați să trimită propuneri, sugestii și să-și exprime părerea cu privire la proiect până în 22 noiembrie. 

În conformitate cu prevederile art.7 din Legea nr.52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, Consiliul Județean Bistrița-Năsăud apelează la cetățeni pentru a-și exprima părerea cu privire la „Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Bistriţa-Năsăud”, care urmează a fi supus spre dezbatere și adoptare, transmite CJ. 

Documentația proiectului poate fi consultată pe site-ul www.portalbn.ro la secțiunea Monitorul Oficial Local – Proiecte hotărâri transparenţă decizională. 

Sunt invitate să-și exprime părerea și sugestiile cu privire la proiect toate persoanele fizice și juridice din județ, până la data de 22 noiembrie a.c. Propunerile pot fi depuse în scris la Registratura Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, str. Piaţa Petru Rareş nr.1 sau pot fi trimise pe adresa de e-mail cjbn@cjbn.ro

Categories: Bursa, Local

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*