IPROEB vrea să ceară Ajutor de Stat de 13 mil. euro, pe modelul de succes al TeraPlast

IPROEB vrea să ceară Ajutor de Stat de 13 mil. euro, pe modelul de succes al TeraPlast

Acționarii IPROEB sunt convocați în ședință în 15/16 noiembrie a.c. pentru a aproba contractării și depunerii Proiectului de Ajutor de Stat în valoare maximă de 13 mil. euro.

Acționarii companiei bistrițene vor împuternici Consiliul de Administratie, cu puteri depline, pentru efectuarea tuturor
demersurilor şi formalităţilor necesare pentru derularea proiectului de Ajutor de Stat. De asemenea, pe ordinea de zi este aprobarea cofinanțării din surse proprii și împrumuturi a Ajutorului de Stat, dar și majorarea plafonului de credite în sold de la 8 mil. euro la 21 mil. euro. În final, acționarii vor decide majorarea capitalului social al IPROEB, într-o singură etapă, cu suma maximă de 32.1 mil. lei, de la 14.2 mil. lei la maxim 46.3 mil. lei, prin emiterea unui număr de maxim 107.037.295 acţiuni noi, cu o valoare nominală de 0,30 lei fiecare.

Unul dintre cei mai mari producători de cabluri pentru industria energetică, IPROEB Bistrița are ca acționari principali compania ELECTROMONTAJ SA București (47,6%) și Grupul DD SA Costanța (13,6%).

Categories: Brands, Bursa, Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*