CL Bistrița actualizează prețurile la 2 lucrări, după scumpirea materialelor de construcții

CL Bistrița actualizează prețurile la 2 lucrări, după scumpirea materialelor de construcții

Consiliul Local Bistrița vrea să actualizeze, în regim de urgenţă, devizul general și indicatorii economici pentru finalizarea anumitor investiții aflate în derulare, în conformitate cu Ordonanța de Guvern nr. 15/30.08.2021.

Reabilitarea și modernizarea Liceului ”Tudor Jarda” din Bistrița, dar și drumul de acces și utilitățile aferente Complexului Sportiv din Unirea (Wonderland), investiții cu bani guvernamentali, costă mai mult pentru că prețul materialelor de construcție au explodat în acest an.

Ordonanța menționată oferă posibilitatea ajustării prețului contractelor de lucrări aflate în derulare, prin actualizarea prețurilor aferente materialelor, care au suferit modificări semnificative în contextul pandemiei.

Lucrările la Liceul ”Tudor Jarda” vor costa cu cca. 1,2 milioane lei mai mult decât era prevăzut în contract. Până în prezent, constructorul EURAS Satu Mare, cel care a câștigat licitația, a emis situații de lucrări în valoare de 4,4 mil. lei.

Pentru realizarea drumului și utilităților din Wonderland, cu tot ce implică acestea, compania MIS Grup va primi în plus cca. 0,7 mil. lei.

Categories: Bursa, Business in top, Local

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*