Clădirea sucursalei BCR Bistrița e oficial de vânzare. Care e prețul?

Clădirea sucursalei BCR Bistrița e oficial de vânzare. Care e prețul?

Imobilul de birouri unde funcționează Sucursala BCR Bistrița, aflat în proprietatea băncii, este scos la vânzare, ca parte a unui amplu proces de eficientizare și reducere a spațiilor operaționale. Anunțul de vânzare este postat pe vanzari.bcr.ro, iar prețul solicitat de bancă este de 1.915.000 euro.

Proprietatea este situată în zona centrală a orașului Bistrița, lângă Consiliul Județean și Prefectură. Imobilul, construit în 1991, are un regim de înălțime S+P+3 și o suprafață utilă de 3.037 mp. Terenul aferent are o suprafață de 843 mp și o deschidere de 20 ml. Clădirea face parte din situl arheologic “Orașul medieval Bistrița” – și cel mai probabil destinația sa va fi păstrată ca spațiu pentru birouri. Valoarea bunurilor mobile aflate în incinta imobilului nu este inclusă în preț, iar la tranzacție se va ține cont de faptul că BCR ar putea închiria o anumită suprafață din clădire.

Surse din piața imobiliară au declarat pentru BistrițaBusiness că există câțiva investitori care au dat târcoale proprietății, unul dintre ei cu afaceri în comerțul cu autoturisme. Cei interesați mizează însă pe faptul că prețul ar putea scădea dacă 2021 va aduce o criză economică profundă. Aceleași surse susțin că BCR cochetează cu ideea de a-și muta sediul în chirie, în vecinătate, în fosta clădire a Romtelecom, achiziționată anul trecut de un investitor clujean.

Categories: Brands, Bursa, Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*