Colaborarea cu Elba privind iluminatul public merge prost. Ce ne asigură primarul

Colaborarea cu Elba privind iluminatul public merge prost. Ce ne asigură primarul

Reprezentanții firmei Elba Com SA Timișoara, care are contract cu Primăria Bistrița pentru serviciile de iluminat public (modernizare, extindere și mentenanță a rețelei de iluminat public), au fost chemați la discuții deoarece lucrurile merg prost, a spus Ioan Turc în ședința de Consiliu Local. 

Primarul asigură bistrițenii care locuiesc pe străzi unde nu există iluminat public, că va rezolva problema, însă colaborarea cu firma care trebuie să se ocupe de modernizare și extindere, nu merge foarte bine. 

”Din păcate, contractul cu Elba, societatea care a câștigat delegarea de gestiune pentru iluminatul public, merge prost pe componenta de modernizare-extindere, sunt o serie de lucruri neclare. I-am invitat pe cei de la Elba să vină la Bistrița, am avut câteva întâlniri online, să ne punem de acord cu privire la modalitatea de lucru. Îi asigur pe bistrițenii care locuiesc pe străzi unde nu este iluminat public că această problemă va fi rezolvată. Ne propunem ca anual să extindem rețeaua de iluminat cu 3, 4 chiar 5 km”, a spus Ioan Turc în ședința de Consiliu Local.

În vara acestui an s-a semnat contractul cu Elba Com SA Timișoara, care vizează iluminatul rutier-stradal și pietonal, iluminatul arhitectural, iluminatul ornamental și ornamental-festiv. 

Categories: Bursa, Local

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*