Colibița, destinație preferată într-un studiu al unei agenții de turism de top

Colibița, destinație preferată într-un studiu al unei agenții de turism de top

Una dintre agențiile de turism de top din România a realizat un studiu pe 1.840 de persoane care au avut vacanțe în 2020 și Colibița este menționată între stațiunile preferate în anul trecut.

Studiul Hello Holidays arată că 43% dintre repondenţi au fost în vacanţă în România, restul de 57%, în străinătate.

“Românii au descoperit în ţara lor, în anul 2020, zone de vacanţă despre care nici nu ştiau că există. Au fost în vacanţă la Ciungetu Malaia din judeţul Vâlcea, Colibiţa din judeţul Bistriţa Năsăud, Trei Ape şi Văliug din judeţul Caraş Severin, Lepşa judeţul Vrancea, Gura Teghii din judeţul Buzău, plaja Cochilia din Tuzla, barajul de la Stânca Costeşti, Lacul Scropoasa din Munţii Bucegi. Sau la Cazanele Dunării, care au atras 2% din numărul turiştilor de România anul trecut, evidenţiază studiul, o zonă inclusă şi în programele noastre pentru vacanţe interne de mai mult timp”, arată Cosmin Vasile, manager Rezervări Circuite la Hello Holidays.

“Dorinţa de relaxare după starea de urgenţă, dorinţa de normalitate într-un an complicat au fost la cote ridicate în 2020.” – mai spune Vasile.

Top cinci destinaţii externe în 2020 e ocupat de Grecia, Turcia, Bulgaria, Egipt şi Spania, cu peste 71% din totalul călătoriilor.

La studiu au participat 1.840 de persoane, cu vârste cuprinse între 18 şi 82 de ani, majoritatea femei (77%).

Agenţia Hello Holidays, înfiinţată în urmă cu 14 ani, este organizator de circuite în România şi alte 36 de ţări din Europa şi Asia, dar şi de sejururi în Grecia, Turcia, realizate cu autocarele ori cu avionul. Compania a realizat în 2020 un volum de vânzări de peste 3,5 milioane de euro.

Categories: Bursa, Life & Style, Local

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*