COMELF, TERAPLAST, POLIMED și TABITA TOUR scot zeci de locuri de muncă la bătaie

COMELF, TERAPLAST, POLIMED și TABITA TOUR scot zeci de locuri de muncă la bătaie

În prezent, la Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă sunt înregistrate peste 600 de locuri de muncă disponibile în județ. Zeci de firme fac angajări și caută oameni din domenii variate, de la muncitori necalificați, la absolvenți de studii superioare.

Comelf are disponibile 25 de locuri de muncă pentru absolvenți de studii profesionale sau ai unui curs de calificare. Compania caută 5 vopsitori, 5 electricieni de întreținere și reparații, 5 mecanici utilaje și 10 sudori. Cei interesați de aceste oferte pot obține mai multe informații la numărul de telefon 0263 – 238 158.

Compania Polimed caută 22 de muncitori. Se cere calificare și experiență pentru următoarele posturi: eletrician – 2, manipulant mărfuri – 2, muncitor necalificat operator exudare și imprimare, confecționare mase plastice – 10 și operator mase plastice – 10. Mai multe detalii despre oferta celor de la Polimed pot fi obținute la numele de telefon 0263 – 234 345 sau 0724 588 457.

Angajări se fac și la Teraplast unde sunt puse la bătaie 13 locuri de muncă. Cel mai mare producător de materiale de construcții din România caută 6 operatori mase plastice, 3 stivuitoriști, 1 lăcătuș mecanic și 4 manipulanți mărfuri. Persoanele interesate de aceste locuri de muncă trebuie să fie absolvente de studii medii. Informații despre oferta celor de la Terapast se pot obține la numărul de telefon 0263 – 231 221.

Tabita Tour are disponibile locuri de muncă atât pentru absolvenți de studii medii, cât și pentru absolvenți de studii superioare. Compania care face transport intern și internațional de persoane și colete are nevoie de 13 șoferi care dețin permis de categorie D+E și atestat de transport persoane. Firma caută și un specialist pentru marketing și un specialist pentru activitate de transport rutier (punct de lucru în Barcelona). Pentru cele două job-uri se cer studii superioare.

 

Categories: Business in top

About Author