Maghiarii de la LOGISCOOL caută partener în Bistrița pentru o școală de IT

Maghiarii de la LOGISCOOL caută partener în Bistrița pentru o școală de IT

Logiscool România, școala de programare IT pentru copii cu vârste între 7 și 17 ani, cu investitori maghiari în spate, extinde sistemul de franciză în România și își caută partener și în Bistrița.

Logiscool urmărește să își dezvolte rețeaua cu 20 de noi școli până la finalul anului 2021, dintre care 12 sunt deja în curs de deschidere. Teritoriile încă neacoperite unde școala caută parteneri în sistem de franciză sunt orașele Adjud, Alexandria, Bârlad, Bistrița, Botoșani, București, Caransebeș, Curtea de Argeș, Făgăraș, Focșani, Giurgiu, Mangalia, Medgidia, Mediaș, Miercurea Ciuc, Onești, Otopeni, Pașcani, Piatra Neamț, Reghin, Roman, Satu Mare, Sfântu Gheorghe, Sighișoara, Sighetu Marmației, Slobozia, Târgoviște, Tecuci, Târgu Secuiesc, Vaslui, Vatra Dornei și Zalău.

Firma ungurească Logiscool, care a lansat pe piață, în 2014, platforma interactivă de învățare Scoolcode, prin care copiii și adolescenții sunt instruiți în programare pe computer, are acum circa 110 locații în 19 țări din Europa, Asia și America. În România, Logiscool a deschis 40 de centre educaționale în sistem de franciză.

Categories: Brands, Bursa, Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*