Fiul primarului din Budacu de Jos investește într-o fermă de bovine, o făbricuță de lapte și o plantație de prun și cireș

Fiul primarului din Budacu de Jos investește într-o fermă de bovine, o făbricuță de lapte  și o plantație de prun și cireș

Ionuț Raul Simionca, fiul primarului din Budacu de Jos, investește într-o fermă de bovine și un centru de prelucrare a laptelui în localitatea Jelna, potrivit unui proiect depus la Agenția pentru Protecția Mediului în vederea emiterii acordului de mediu.

Tot în această vară, în luna iunie, Ionuț Raul Simionca a mai cerut un acord de mediu pentru modernizarea unei plantații pomicole de prun și cireș, în suprafață de aproape 26.000 mp, investiție situată tot în localitatea Jelna. În 2017, Simionca jr. a demarat și construcția unui service auto, pe fonduri europene, de asemenea în Jelna.

Tatăl acestuia, primarul Florin Simionca, deține firma de transporturi Trans Simy SRL (cu 9 angajați și aproape 150.000 lei datorii către bugetul de stat – la 31.03.2018) și 95% din firma Trans Simy Sandu SRL, înființată în 2017, cu obiect de activitate extracția pietrei pentru construcții.

Categories: Business in top

About Author