Complexul ROSER House din Colibița își redeschide porțile la 1 iunie

Complexul ROSER House din Colibița își redeschide porțile la 1 iunie

După o pauză forțată de pandemie, ROSER House, cel mai bine cotat hotel din Colibița, își redeschide porțile la 1 iunie, anunță reprezentanții resortului.

Pauza a fost exploatată la maximum de către proprietari, care au finalizat o investiție de 500.000 euro în extinderea complexului turistic. La ROSER House, pe lângă hotelul de 4 stele, au apărut o sală nouă de conferințe, o sală de sport și un spațiu de joacă pentru copii. “Criza actuală ne-a încetinit planurile, însă noi suntem la Colibița pe termen lung” spunea, în aprilie, pentru BistrițaBusiness.ro, Anamaria Ștefănuțiu, co-proprietara complexului.

“Oficial, din 1 Iunie ne deschidem din nou porțile pentru voi; cu această dată se vor putea redeschide din nou terasele desigur cu noi reguli/recomandări din partea autorităților și s-a anulat restricția de a călători fără declarația pe propria răspundere. Noua noastră terasă suspendată vă așteaptă să vă relaxați. Prioritate au cei cazați și cei cu rezervări. (Pentru a evita anumite neplăceri și aglomerația este recomandată rezervarea). Nu este obligatorie purtarea măștii de protecție pe terasă având in vedere că este un spațiu deschis dar recomandarea noastră principală este folosirea cât mai des a dezinfectanților puși la dispoziția voastră si păstrarea distanțării sociale în caz că nu sunteți membri de familie, cunoștințe etc” – au explicat, pe pagina de Facebook, reprezentanții ROSER House.

Categories: Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*