JYSK caută loc pentru un al doilea magazin în Bistrița

JYSK caută loc pentru un al doilea magazin în Bistrița

Surse din piața imobiliară și de retail susțin că danezii de la JYSK caută spațiu pentru a deschide un al doilea magazin în Bistrița, în partea de jos a orașului.

Reprezentanții companiei au avut deja discuții și negocieri cu mai mulți proprietari de spații din această zonă a orașului și, spun sursele noastre, complexul comercial pe care-l construiește antreprenorul Marius Negrea lângă Dedeman pare a fi cea mai potrivită destinație pentru Jysk. Contactat recent de Bistrița Business, Marius Negrea nu a dorit să confirme nici să infirme informațiile, spunând că orice discuții cu potențiali chiriași sunt deocamdată confidențiale. Ceea ce a avansat Marius Negrea este însă o posibilă dată pentru inaugurarea centrului comercial, 1 decembrie 2023.

Cu acest centru comercial, cu Dedeman și viitorul Lidl (pe locul fostei fabrici Oxigen SA), cu supermarketul Atlantis peste drum, plus alte investiții (!) în imediata apropiere (deocamdată în faza de idee – spun sursele noastre) vechea pasarelă a orașului își va schimba fața și va deveni o atracție pentru bistrițeni.

Categories: Bursa, Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*