Constructorul SZABADICS a început în forță lucrările la apă și canalizare în Căianu Mic

Constructorul SZABADICS a început în forță lucrările la apă și canalizare în Căianu Mic

Constructorul SZABADICS ROMÂNIA a demarat lucrările de construcție și extindere a rețelelor de apă și canalizare în comuna Căianu Mic, parte din Master Planul cu fonduri europene derulat de Aquabis.

“Am început în forță lucrările de construcție și extindere a rețelelor de apă și canalizare”, a anunțat primarul comunei, Paul Știr. Potrivit acestuia, în zilele următoare, lucrările de săpături se vor extinde la nivelul întregii comune, în fiecare localitate, conform graficului de execuție.

“Prieteni dragi, pe parcursul lucrărilor se va crea puțin disconfort în dreptul gospodăriilor dumneavoastră, dar terenul afectat de lucrări va fi readus la starea inițială! Vă mulțumesc tuturor pentru buna înțelegere și răbdarea de care veți da dovadă!”, a transmis Paul Știr.

Prin acest proiect din fonduri europene, în comuna Căianu Mic, se va construi o stație de pompare de apă potabilă tip hidrofor pentru asigurarea debitului și presiunii în rețeaua de distribuție din localitatea Ciceu Poieni și se va extinde rețea de distribuție apă potabilă pe o lungime de peste 22 kilometri, din care în Căianu Mic – 3.058 m, în Căianu Mare – 1.691 m, în Dobric – 10.099 m, în Ciceu Poieni – 7.526 m. Vor fi branșate la rețeaua de apă potabilă un număr de 953 gospodării, din care în Căianu Mic – 159, în Căianu Mare – 67, în Dobric – 444, în Ciceu Poieni – 283. DE asemenea, va fi extinsă rețeua de canalizare pe o lungime de peste 23,8 kilometri, în Căianu Mic – 11.114 m, Căianu Mare – : 3.403 m, Dobric – 9.289 m. Vor fi racordate la rețeaua de canalizare un număr de 1.160 gospodării din Căianu Mic, Căianu Mare și Dobric. De asemenea, vor fi construite 10 stații de pompare a apelor uzate menajere.

Perioada maximă de realizare a lucrărilor este de 24 luni.

Categories: Bursa, Local

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*