Coronavirusul închide Primăria Năsăud

Coronavirusul închide Primăria Năsăud

Coronavirusul afectează și activitatea Primăriei din Năsăud. Instituția va fi închisă în următoarea săptămână după ce o angajată a fost depistată pozitiv cu coronavirus.

“În lumina recentelor evenimente, respectiv infectarea cu COVID 19 a unei persoane din cadrul Primăriei orașului Năsăud și având în vedere prevederile art. 54, lit. b) din Decretul prezidențial nr.240 din 14 aprilie 2020, privind prelungirea stării de urgență, în perioada 21 Aprilie 2020 – 24 Aprilie 2020, administrația publică locală a orașului Năsăud își suspendă activitatea, parțial, rămânând ca, pentru urgențe (certificate de deces, certificate nou-născuți) sau alte situații speciale care nu suportă amânare și sunt reglementate de legislație, să vă adresați serviciului de pază al instituției (telefon 0747-210.760), în intervalul orar 8.00-14.00”, anunță primarul orașului Năsăud, Mircea Romocea.

Primăria Năsăud își va relua activitatea abia începând de săptămâna viitore. Mai exact, din 27 aprilie, după cum anunță conducerea instituției. Măsura a fost luată în contextul actual, pentru limitarea răspândirii infecțiilor de tip COVID -19

Categories: Local

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*