Cu +52% în 2023, MIS Grup trece pe primul loc în clasamentul constructorilor bistrițeni

Cu +52% în 2023, MIS Grup trece pe primul loc în clasamentul constructorilor bistrițeni

Cu venituri totale raportate de 324,8 milioane lei și un profit net de 17 mil. lei, compania MIS GRUP devine cel mai mare constructor bistrițean după rezultatele financiare din 2023, raportate recent la Ministerul Finanțelor.

MIS Grup a obținut o creștere de 52% a cifrei de afaceri și de peste 20% a profitului net în anul trecut față de 2022, trecând pe primul loc în topul constructorilor locali, înaintea DIMEX 2000 Company, Frasinul și CML.RO.

Compania, deținută de familia Farcaș, derulează în ultimii ani lucrări mari de infrastructură și construcții de obiective publice, cum ar fi sălile polivalente din Brașov și Suceava, bazinul olimpic din Târgu Secuiesc, Axa de Transport Gării – Năsăudului (Bistrița), Linia Verde (Bistrița), lucrări de infrastructură apă/canalizare (Bistrița, Tiha Bârgăului). Recent, MIS Grup a depus oferte la licitațiile pentru modernizarea Palatului de Justiție din Cluj, o investiție estimată la 70 mil. euro, și pentru construcția stadionului din Hunedoara, investiție care va ajunge la aproape 50 mil. euro.

Categories: Brands, Bursa, Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*