De ieri, M.I.S. Grup poate începe lucrările la Colegiul Național Liviu Rebreanu din Bistrița

De ieri, M.I.S. Grup poate începe lucrările la Colegiul Național Liviu Rebreanu din Bistrița

Compania Națională de Investiții (CNI) a emis ieri ordinul de începere pentru execuția lucrărilor de modernizare și consolidare a Corpului A aparținând Colegiului Național “Liviu Rebereanu” din municipiul Bistrița. Constructorul care a câștigat licitația este M.I.S. Grup, controlat de familia de antreprenori Iugan-Fărcaș.

“Scopul investiției este reprezentat de punerea în siguranță a acestui monument de interes național, precum și de protejarea și de modernizarea clădirii istorice. Valoarea contractului pentru acest obiectiv este de aproximativ 38 milioane lei, iar durata de execuție a lucrărilor este de 30 luni” – a comunicat CNI.

M.I.S. Grup a mai lucrat în „curtea” CN „Liviu Rebreanu” în urmă cu câțiva ani, atunci când s-a implementat un alt proiect al municipalității. Lucrările de atunci au vizat reabilitarea imobilului şcolii gimnaziale (cu mansardare), reabilitarea internatului şcolar (cu mansardare), reabilitarea sălii de sport şi transformarea în sală de sport polivalentă cu extindere (sală de gimnastică), reabilitarea, mansardarea şi refuncţionalizarea unui imobil existent în centru de documentare şi informare, construirea unei cantine și a unei săli de sport polivalente precum şi sistematizare pe verticală.

Categories: Bursa, Local

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*