DIVINE B9DY Centre -cel mai mare centru de remodelare corporală din Bistrița

DIVINE B9DY Centre -cel mai mare centru de remodelare corporală din Bistrița

Centrul de remodelare corporală DIVINE B9DY din Bistrița aduce în piața de beauty una dintre ultimele inovații din domeniu, terapia cu oxigen. Această procedură, cu efecte foarte rapide și de durată, este folosită la remodelarea corporală, pe partea de întinerire a pielii, în recuperările sportivilor accidentați etc.

Cu o experiență vastă în tainele înfrumuseţării, terapiei şi îngrijirii corporale, dobândită în Irlanda, Daniela și soțul său Olimpiu, specializat în Terapii Medicale Alternative, au deschis la Bistrița un centru de remodelare corporală și înfrumusețare, dotat cu aparatură de ultimă generație, menit să satisfacă dorințele celor mai exigenți clienți.

Credința, implicarea și pasiunea pentru ceea ce fac aduc rezultate spectaculoase, fie că vorbim de slăbire, masaje (terapeutice, de relaxare), terapia cu oxigen, terapia Bowen, proceduri de înfrumusețare sau remodelare corporală. “Noi am locuit în străinătate mulți ani și ne-am intersectat acolo cu acest gen de afacere. Când am revenit acasă, am știut exact ce trebuie să facem și ce echipamente să cumpărăm. Noi practic garantăm rezultate clienților serioși, care se țin de program și de sfaturile noastre.” explică Dana.

Terapia cu oxigen are ca și beneficii următoarele: activarea celulelor lipase responsabile cu desfacerea lanțului de grăsimi; în prezența oxigenului hiperbar se intensifică arderile grăsimilor; începe curățarea organismului, a vaselor de sânge, a ficatului care va arde calorii mai eficient; îmbunătățește metabolismul care duce la arderea mai eficientă a grăsimilor; curăță și întinerește pielea; detoxifică organismul; îmbunătățește funcțiile creierului (memorie mai bună); asigură somn odihnitor și energie; îmbunătățește apetitul sexual; curăță și flexibilizează arterele, vasele de sânge, previne AVC; grăbește vindecarea rănilor; crește de 8 ori numărul de celule stem; crește imunitatea organismului.

O procedură foarte căutată de clienți este criolipoliza (adică procesul de pierdere a grăsimilor corporale prin înghețare, non-invaziv, fără durere, cu rezultate în timp record), centrul dispunând și aici de ultima inovație în domeniu și anume – Criolipoliza 360 Dr grade 4D.

Alte proceduri căutate sunt LPG, adică tonifierea pielii pentru combaterea celulitei și a vergeturilor, sau WaveShock, care sparge celulita cu ajutorul șocurilor de ultrasunete. Un alt echipament-minune al centrului remodelează corpul (tonifiază, arde grăsimile) prin electromagnetism.

Câteva achiziții recente ale celor de la DIVINE sunt Jordi Shape, ultima invenție în domeniul remodelării corporale, unic în Bistrița la această oră, aparatul Wellashape 10 (LPG) și lipolaserul – toate cu rolul de a contura corpul și de a elimina celulita.

Centrul mai oferă servicii de epilare cu laser diode, tratamente cu laser pentru vinișoare sparte, proceduri de detoxifiere prin împachetări cu ciocolată sau cafea, tatuaje cosmetice, pensat, vopsit, tratamente de curățare facială (BBGlow – efect de fond de ten, Plasma Pen, Hyaluron Pen etc). Serviciile de masaj profesional (terapeutic, de relaxare, anticelulitic) sunt și ele în topul căutărilor la DIVINE, iar din luna octombrie centrul oferă și consultanță în nutriție. 

Divine B9dy Center aparține soților Daniela și Olimpiu MUNTE POP, a fost înființat în 2019 și de la început a atras ochii celor care investesc în look-ul lor, pentru că a adus aparatură profesională de ultimă oră. (P).

CONTACT: Bulevardul Independenței Nr. 62, SC. E, Bistrita, Tel: 0740.932.564

Pagina de Facebook: aici.

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*