Doar 2 hoteluri bistrițene s-au relistat vineri pe Booking.com. Unde întârzie celelalte?

Doar 2 hoteluri bistrițene s-au relistat vineri pe Booking.com. Unde întârzie celelalte?

Deși începând cu 15 mai hotelurile și pensiunile au primit permisiunea de a redeschide porțile, puține unități de cazare din Bistrița-Năsăud s-au relistat pe platforma booking.com ca fiind deschise.

Doar două hoteluri mai mici („Select” și „Bistrița”) și aproape 50 de pensiuni au astăzi urcate ofertele pe booking.com, platforma care aduce de regulă cele mai multe cazări unităților din turism. De luni, vor intra și Ozana și Don.

Cele mai multe oferte sunt pentru stațiunea Colibița, dar și pentru Băile Figa sau câteva localități montane. Cele câteva hoteluri mari nu au anunțat încă oficial redeschiderea. BistritaBusiness.ro a încercat vineri, 15 mai, să facă rezervări telefonice la hoteluri precum Metropolis sau Coroana de Aur, însă nimeni de la recepție nu a răspuns apelurilor. De altfel, comunicarea pe paginile de Facebook ale acestor hoteluri s-a oprit în perioada sărbătorii de Paște, ceea ce nu este un semn bun.

Majoritatea hotelurilor medii și mari din județ aveau probleme încă înaintea pandemiei, unele fiind în insolvență, altele scoase la vânzare, altele operând pe minus.

Categories: Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*