Doi miniștri în vizită la Centrul de Cercetare SILVANIA din Lunca Ilvei

Doi miniștri în vizită la Centrul de Cercetare SILVANIA din Lunca Ilvei

Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Adrian Ionuț Chesnoiu și Ministrul Finanțelor, Adrian Câciu au efectuat o vizită la Lunca Ilvei, la Centrul de Cercetare, Inovare, Proiectare și Formare Profesională Silvania.

Alături de cei doi miniștri, au fost prezenți și președintele Consiliului Județean, Emil Radu Moldovan, deputatul Bogdan Ivan și mai mulți primari din județ.

“Fără cercetare, nu există dezvoltare. Fără respectarea naturii, nu există viitor. Într-un loc al respectului pentru resurse, ghidându-se după ideea că trebuie să te gândești și la ziua de mâine în gestionarea resurselor, la Centrul de Cercetare, Inovare, Proiectare și Formare Profesională „Silvania” din Lunca Ilvei s-au ridicat o serie de situații și propuneri, care au ajuns la cel mai înalt nivel, la Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Adrian Ionuț Chesnoiu și Ministrul Finanțelor, Adrian Câciu. Amândoi miniștrii, fiind implicați în tot ceea ce înseamnă Legea Muntelui și conștienți de importanța acestuia, muntele fiind un teritoriu de interes național special, strategic, economic, social și de mediu, au oferit răspunsuri și soluții cu aplicabilitate”, a transmis președintele Consiliului Județean, Emil Radu Moldovan.

“Cu astfel de oameni implicați, România are viitor! Mulțumesc tuturor celor implicați în cele 3 zile în care, Miniștrii au fost aici, aproape de noi, să ne asculte nevoile și părerile. Eu voi continua să le transmit cerințele dumneavoastră, fie că sunteți simplu cetățean al județului, antreprenor, fermier, primar. Doar colaborând și fiind uniți în bine, putem să continuăm să dezvoltăm cel mai frumos loc, județul Bistrița-Năsăud”, a transmis Radu Moldovan.

Categories: Bursa, Local

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*