Banii pentru evenimentele culturale din Bistrița, mutați pentru lupta cu COVID-19

Banii pentru evenimentele culturale din Bistrița, mutați pentru lupta cu COVID-19

Consilierii locali au hotărât în ședința ordinară de ieri să ia jumătate de milion de lei de la Centrul Municipal pentru Cultură, bani dedicați evenimentelor culturale. Banii vor fi folosiți pentru măsurile luate în lupta împotriva Covid-19.

În ședința de Connsiliu Local de ieri s-a decis ca suma de 500.000 lei să fie retrasă din bugetul Centrului Municipal pentru Cultură, banii urmând să fie folosiți în lupta cu pandemia generată de coronavirus.

Mai exact, cei 500.000 de lei dedicați inițial evenimentelor culturale din Bistrița, vor fi puși la dispoziția autorităților locale pentru măsurile impuse de lege în contextul pandemiei de Covid-19.

„Noi știm că acolo sunt bani alocați pentru activități care nu se pot face datorită situației în care suntem, datorită actelor normative care au apărut. În momentul în care se vor finaliza aceste situații de pandemie, de interziceri, de restricții și Consiliul de Administrație de la Centrul Municipal de Cultură poate să își facă un program pentru activitățile viitoare, bineînțeles că îl vom analiza și vom prezenta Consiliului Local“, explică primarul Ovidiu Crețu.

Categories: Local

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*