După câteva licitații nereușite, CITR reduce 3,4 mil. euro din prețul DAN STEEL Beclean

După câteva licitații nereușite, CITR reduce 3,4 mil. euro din prețul DAN STEEL Beclean

Lichidatorul CITR a redus prețul de strigare pentru combinatul Dan Steel Group din Beclean, după câteva licitații la care ofertele primite au fost mult sub nivelul solicitat, de 34,2 mil. euro.

Valoarea cerută în acest moment este de 30,8 mil. euro. Odinioară cel mai mare angajator din Beclean, DAN STEEL a intrat în faliment cu datorii de circa 175 milioane lei. Principalii creditori ai fabricii sunt instituțiile statului, băncile Unicredit, OTP și Garanti și furnizori precum Tinmar Energy și ArcelorMittal.

Fabrica din Beclean, județul Bistrița-Năsăud, are un teren de peste 40 de hectare, din care 4,5 hectare în extravilan, și construcții cu o suprafață totală utilă de 75.460 de metri pătrați. Vânzarea fabricii face parte din planul creditorilor de a valorifica activele societății intrate în faliment în martie 2022, după doi ani de insolvență.

Fabrica este organizată în spații de producție separate pentru trefilare, zincarea sârmelor, confecționarea cuielor, plastifierea panourilor de gard și a confecționării gabioanelor, precum și clădiri destinate depozitării produselor, activităților auxiliare și administrative.

Categories: Brands, Bursa, Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*