Firma AMBIENT, oficial în faliment. Ce se întâmplă cu francizele, inclusiv Bistrița?

Firma AMBIENT, oficial în faliment. Ce se întâmplă cu francizele, inclusiv Bistrița?

Administratorul judiciar Sibinsolv solicitase la începutul acestui an intrarea în această procedură, deoarece compania a intrat în incapacitate de plată faţă de furnizori, iar situaţia s-a agravat din cauza pandemiei. Tribunalul Sibiu a decis recent : faliment!

Retailerul de bricolaj Ambient, fondat de antre­pre­norul Ioan Ciolan, a intrat în faliment, după ce din 2015 încoace a încercat procedura de reorganizare judiciară. În acest timp, mai multe magazine ale grupului au fost preluate în franciză de alți antreprenori. Cel de la Bistrița, alături de alte 3 magazine, este operat de Andras Lehel, fostul director general al companiei Melinda Impex Instal, un distribuitor de materiale de instalaţii şi obiecte sanitare cu afaceri de peste 150 mil. lei.

Întrebarea mare care rămâne este ce se întâmplă cu francizele AMBIENT preluate de antreprenori ca Andras Lehel sau Dan Pitic (Cluj)? Cum vor funcționa ele în continuare? Va cumpăra unul dintre aceștia numele AMBIENT și va continua povestea începută de Ioan Ciolan?

Categories: Brands, Bursa, Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*