Firma fostului prefect Florian a primit contractul pentru blocul ANL din Lechința

Firma fostului prefect Florian a primit contractul pentru blocul ANL din Lechința

Agenția Națională pentru Locuințe (ANL) a decis câștigătorul licitației pentru proiectarea și construcția unui bloc de locuințe sociale pentru tineri în Lechința. Compania aleasă este TERRA NOSTRA 2001, care este controlată de fostul prefect al județului, Cristian Florian.

Oferta cu care Terra Nostra 2001, în asociere cu CML.RO și ArhiCris Logistic, a câștigat este de 2,99 mil. lei, la care se adaugă TVA. Competitorii firmei lui Florian au fost Flaely Grup, Record, Lucicor Prod (toate trei firme bistrițene), Simion Tehnoconstruct (Botoșani), Structo Trading (Maramureș) și Florean Trust (Maramureș). Bătălia finală s-a dat între Terra Nostra, Lucicor și Simion Tehnoconstruct, prima câștigând cu o ofertă financiară puțin sub celelalte.

Conform caietului de sarcini, constructorul va proiecta și va construi un bloc de locuințe, cu 4 niveluri și 16 apartamente.

Terra Nostra 2001, deținută de Cristian Florian (99%) și Silvia Florian (1%), a rulat 4,8 mil. lei în 2019, cu 10 angajați, și a avut un profit net de 1,8 mil. lei. Numele celor doi antreprenori mai apar în alte două companii, Ideea Rezidențial BN și Zona Verde ZV, care însă nu au avut activitate de la înființarea lor.

Categories: Bursa, Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*