Noua stație de asfalt a Primăriei Bistrița va fi livrată de TEDRUM Iași, pentru 3,6 mil. lei

Noua stație de asfalt a Primăriei Bistrița va fi livrată de TEDRUM Iași, pentru 3,6 mil. lei

Primăria Bistrița, prin Direcția Servicii Publice, a achiziționat o nouă stație de asfalt cu cca. 3,6 milioane lei. Licitația a fost câștigată de compania Tedrum din Iași, care va livra echipamentul.

Noua stație de asfalt, având o capacitate de producție de 60 de tone/oră, este o necesitate pentru Municipiul Bistrița – spun reprezentanții municipalității. Stația cumpărată este ultima tehnologie în domeniu din punct de vedere tehnic, fiind prevăzută cu „predozator de agregate, transportor de agregate, uscător de agregate, filtrul de praf, turnul de malaxare, instalație de preparat aer comprimat, cabină de comandă, echipament electric, gospodărie de bitum, gospodărie de filer, gospodărie de praf, instalație dozare aditiv lichid.” – potrivit Caietului de sarcini din licitație. 

Potrivit primarului Ioan Turc, vechea stație din dotarea DSP este una „de ev mediu, lipsită de randament”. 

„Dorim ca veniturile municipiului Bistriţa să crească, iar o astfel de staţie de asfalt cred că este cât se poate de oportună. Ne gândim şi la investiţiile cu bătaie lungă. Prioritare vor fi străzile din municipiul Bistriţa, aici Direcţia de Servicii Publice va avea de lucru zi lumină şi noaptea, dar evident că intenţionăm să vindem asfalt şi către firme private care vor câştiga proceduri în municipiu.”, a explicat Ioan Turc în luna ianuarie a acestui an.

Categories: Bursa, Local

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*