FRASINUL crește ritmul lucrărilor la drumul județean dintre Beclean și Chiochiș

FRASINUL crește ritmul lucrărilor la drumul județean dintre Beclean și Chiochiș

Compania FRASINUL lucrează într-un ritm alert la DJ172A, drum care face legătura între Beclean și Chiochiș, până acum fiind realizate o serie de terasamente și rigole, lucrări de de consolidare a taluzului, fundații pentru parapeți și s-au montat podețe modulare.

Reabilitarea DJ 172A Beclean – Nușeni – Chiochiș face parte dintr-un proiect care cuprinde și alte două tronsoane de drumuri județene, respectiv DJ 162 Sânmihaiu de Câmpie – Miceștii de Câmpie – Visuia și DJ 154D Domnești – Nețeni – Albeștii Bistriței, finanțarea fiind asigurată din fonduri guvernamentale, prin Programul Național de Dezvoltare Locală, și de la bugetul Consiliului Județean Bistrița-Năsăud.

Despre modernizarea celor trei drumuri județene se discută încă din anul 2019, an în care s-a semnat și contractul de finanțare pentru aceste investiții, fiind lansată și procedura de achiziție publică a serviciilor de proiectare și execuție a lucrărilor.

Constructorii desemnați în urma licitației și contestațiilor ulterioare sunt: Frasinul – ca lider de asociere, alături de CML.RO, Îndemânarea Prodcom, Dimex 2000 Company. Proiectantul este compania Someș Top Grup.

Valoarea investiției este de cca. 20 mil. euro. Pe tronsonul Beclean – Chiochiş lucrează Frasinul, pe Sânmihaiu de Câmpie – Miceştii de Câmpie – Visuia lucrează Îndemânarea, iar pe tronsonul Albeştii Bistriţei – Neţeni – Mărişelu executantul este CML.RO.

Categories: Brands, Bursa, Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*