FRASINUL și DIMEX în topul celor mai mari angajatori din domeniul construcțiilor din țară

FRASINUL și DIMEX în topul celor mai mari angajatori din domeniul construcțiilor din țară

Într-un top al celor mari angajatori din țară din domeniul construcțiilor intră și două companii din Bistrița-Năsăud: Frasinul și Dimex care au împreună aproape 500 de angajați. Mai exact, Frasinul și Dimex sunt printre cei mai mari angajatori din țară din domeniul construcțiilor de clădiri și de geniu civil.

Compania Frasinul se află pe locul 50 la nivel național în acest top, cu 269 de angajați raportați la final de 2018. Înființată în 1999 ca să facă exploatare forestieră, compania Frasinul a migrat cu pași mărunți spre sectorul construcțiilor, iar după două decenii este unul dintre cei mai puternici actori locali în acest domeniu. Cu lucrări mari la portofoliu în mai multe județe din România, atât civile cât și industriale și de infrastructură, Frasinul capătă încet
anvergură națională.

Dimex raporta la finalul anului trecut 223 de angajați, lucru care plasează compania controlată de familia Scurt pe locul 67 în acest top. Din 1992, de când a fost fondată în jurul unui atelier de strunguri, și până azi, DIMEX a acumulat atâta experiență de business încât poate sta fără teamă la aceeași masă cu marile concerne străine de construcții, care-și caută de lucru prin România.

Categories: Business in top

About Author