Guvernul interzice creștere prețurilor la electricitate, gaze, carburanți și servicii de salubritate

Guvernul interzice creștere prețurilor la electricitate, gaze, carburanți și servicii de salubritate

Guvernul a anunțat aseară că prețurile la energie electrică, gaze, salubritate, apă și carburanți nu mai pot fi majorate, ci pot doar să fie micșorate. Decizia este valabilă pe perioada stării de urgență.

Așadar, comercianții și furnizorii de servicii energetice, de carburanți și salubritate nu mai au voie să crească prețurile față de cele pe care le practică acum, ci doar să le micșoreze.

“Am decis că, odată cu publicarea prezentei ordonanțe militare în Monitorul Oficial, în perioada stării de urgență prețurile la energie electrică și termică, la gaze naturale, alimentarea cu apă, salubritate și carburanți nu mai pot fi majorate peste nivelul practicat astăzi. Aceste prețuri pot doar să scadă, în funcție de cerere și ofertă, în niciun caz nu vor mai putea fi majorate”, anunță Guvernul.

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Categories: National

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*