EXCLUSIV: Hanul Bistriței a fost cumpărat de un dezvoltator imobiliar. Fostul proprietar, Ioan Moldovan, ia o gură de oxigen

EXCLUSIV: Hanul Bistriței a fost cumpărat de un dezvoltator imobiliar. Fostul proprietar, Ioan Moldovan, ia o gură de oxigen

Vechiul Han al Bistriței a fost cumpărat, recent, de antreprenorul Mihăiță Arpășteuan, proprietarul companiei Midas Construct, unul dintre cei mai importanți dezvoltatori imobiliari din oraș. Prețul tranzacției este necunoscut, cert e că fostul proprietar, Ioan Moldovan, a cerut cca. 700.000 euro.

Potrivit unor surse din piața imobiliară, imobilul va fi demolat și în locul lui ar putea apărea o construcție în regim P+6, cel mai probabil un bloc de locuințe, cu spații comerciale la parter. Fostul proprietar, Ioan Moldovan (Coroana de Aur, Dracula, Agro Invest, Combis etc), a scăpat astfel de unul dintre numeroasele active pe care le-a scos în acest an la vânzare, în încercarea de a face rost de capital pentru a-și salva afacerea din industria cărnii.

Hanul, ridicat undeva în anii ’60, are o suprafață construită de 850 mp, fiind construit pe 3 niveluri: subsol, parter, etaj.

Mihăiță Arpășteuan este un antreprenor discret, care tocmai a finalizat o investiție imobiliară în zona Libertății și începe alta, pe strada Nicolae Drăgan, în apropiere de compania COMELF. El este unul dintre fondatorii grupului Metropolis, dar de foarte mulți ani s-a retras pentru a-și derula propriile afaceri.

 

Categories: Business in top

About Author