Cu venituri de peste 54 mil. în 2019, ÎNDEMÂNAREA a reușit cel mai bun an din istoria sa

Cu venituri de peste 54 mil. în 2019, ÎNDEMÂNAREA a reușit cel mai bun an din istoria sa

Constructorul ÎNDEMÂNAREA Prodcom a reușit în 2019 cel mai bun an din istoria sa, cu venituri de 54,5 mil. lei (cca. 11,2 mil. euro) și profit net de 1,39 mil., arată datele raportate recent la Ministerul Finanțelor.

Creșterea față de 2018 este de 19 mil. lei la capitolul cifră de afaceri, adică un plus de 53%, iar profitul net a fost dublu. În același timp, la final de 2019, compania avea creanțe de recuperat în valoare de 20,6 mil. lei. Comparativ cu anul anterior, firma a avut cu 49 de angajați în plus, adică 167 față de 118.

ÎNDEMÂNAREA este unul dintre cei mai mari constructori locali, cu lucrări importante în infrastructura de drumuri sau de utilități a județului, dar și în sectorul civil și industrial sau în proiectare.

Familia Simionca, cea care deține compania ÎNDEMÂNAREA, mai are afaceri și în domeniul producției de prefabricate și agregate pentru construcții și în producția de energie regenerabilă. În curând, portofoliul se va extinde cu o afacere în turism (un hotel la Colibița) și cu o fabrică de confecții metalice și prelucrări mecanice. La nivel de grup, numărul de angajați depășește 200.

Categories: Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*