Hello Bubble Waffle, noul loc unde bistrițenii își iau porția de dulciuri

Hello Bubble Waffle, noul loc unde bistrițenii își iau porția de dulciuri

Bistrițenii Dana și Olimpiu Munte Pop ar putea fi un exemplu pentru tinerii de astăzi, când vine vorba despre inițiativă, dedicație, curaj, creativitate în business. Cei doi dețin Centrul de remodelare corporală DIVINE B9DY, premiat în ultimii ani în câteva rânduri de marile platforme care întocmesc topuri în domeniul beauty. Centrul merge foarte bine, spun proprietarii, și tocmai asta i-a îndemnat să înceapă, în paralel, un nou business.

“Familia noastră avea o patiserie clasică, în zona centrală a orașului. Deși aducea venituri rezonabile, am închis-o pentru că ne-a venit ideea unui business cu potențial mai ridicat, în opinia noastră. Noi vrem mereu să încercăm lucruri noi, aflate în trend, avem tot timpul curaj, disponibilitate la risc dar și poftă de muncă. Nu ne placem să pierdem vremea și toată familia lucrează pe brânci” – explică Dana.

Așa a apărut acum câteva săptămâni – Hello Bubble Waffle – un pariu pe un produs culinar inventat în Asia și pe plăcerea oamenilor, în special a tinerilor, de a savura dulciuri. Situat pe Pietonal, în partea dinspre Biserica Evanghelică, shopul colorat Hello Bubble Waffle a devenit în doar câteva săptămâni locul preferat al copiilor care vin să își ia porția – mai mică sau mai mare – de dulciuri. Bubble Waffle sunt pregătite rapid, în fața clienților, și sunt umplute cu diverse combinații de fructe și dulciuri. Decorat vesel, ca într-o lume a copiilor, shopul vrea să devină curând și un loc pentru evenimente speciale dedicate celor mici.

“Avem câteva idei pentru viitorul apropiat, cum ar fi organizarea de evenimente pentru copii și introducerea unor produse noi. Zilele acestea, am lansat înghețata Bubble Waffle, care sperăm ca va avea un mare succes în sezonul de vară. Produsele noastre de bază în acest sezon sunt: Bubble Waffle, Candy Waffle, Donuts, Mini Donuts și băuturile răcoritoare” – spune Dana.

Categories: Bursa, Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*