Primăria Bistrița, prima din țară care se implică în sprijinirea elevilor pentru BAC și Evaluare

Primăria Bistrița, prima din țară care se implică în sprijinirea elevilor pentru BAC și Evaluare

De ieri, 25 martie, elevii de clasele a VIII-a și a XII-a pot participa la cursuri remediale online pentru Evaluarea Națională și pentru examenul de Bacalaureat 2024, după cum a anunțat Primăria Bistrița. Cursurile sunt organizate în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Bistrița-Năsăud.

Elevii se pot pregăti la diferite discipline: matematică, logică, geografie, istorie, biologie, limba română şi limba engleză, după cum apare în informare:

„Primăria municipiului Bistriţa, în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Bistrița-Năsăud, organizează, prin Centrul Comunitar pentru Tineret cursuri remediale online, începând cu data de 25 martie 2024. Cursurile de pregătire pentru Evaluarea Naţională şi Bacaluareat la diferite discipline (matematică, logică, geografie, istorie, biologie, limba română şi limba engleză) sunt susținute de profesori voluntari. Activitățile sunt gratuite și se adresează elevilor din toate ciclurile de învățământ care frecventează cursurile unei școli din municipiul Bistrița”, se arată în informarea primăriei.

Elevii care doresc să participe la aceste ore de pregătire se pot înscrie aici.

La nivel național, aproape 40% dintre elevii de clasa a XII-a nu au luat nota 5 la Limba română, iar la Matematică sau Istorie 35% nu au luat peste 5, potrivit datelor publicate de Ministerul Educației.

Categories: Bursa, Local

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*